perjantai 9. lokakuuta 2009

Viides päivä

Viides paremman ruokavalion päivä menossa. Olen menestyksekkäästi onnistunut noudattamaan uutta ruokailun linjaa. Ilokseni työpaikkaruokalasta on joka päivä löytynyt jotain sokeritonta & viljatonta syötävää. Ja vatsakin voi paremmin! Enää ei ole tarvinnut rynnätä vessaan hengen hädässä vaan asioille on voinut lampsia halutessaan. Pieni riemuvoitto siis on koettu jo näin lyhyen ajan jälkeen!

Eilen kroppa sai myös uutta ja erilaista ruokaa - söin Helsingin silakkamarkkinoilla elämäni ensimmäistä kertaa neulamuikkuja. Vähän sitä tunsi itsensä pieneksi kissaksi vedellessään kipollista kokonaisia pikkukaloja ruotoineen päivineen. Jälkeenpäin vatsakin ilmaisi, että hei, näitä ei kuule niin vain sulateta ja raskas tunne mahassa säilyi pitkään.

Kaiken kaikkiaan tähän saakka on tuntunut siltä, että en ole jäänyt mistään paitsi. Ei erityisemmin edes tee mieli pullia tai pastoja. Olen todella tyytyväinen tuohon vessaretkien vähemmän ryntäilevään olemukseen. Vielä ei kuitenkaan olla (eikä se näin lyhyessä ajassa olisi mahdollistakaan) täysin kuivilla vesillä, sillä turvotusta on vatsassa edelleen lähes päivittäin.

Huomenna tuleekin sitten ensimmäinen "notkahdus" - täysin suunniteltu tosin - sillä en aio luopua viikonloppuaamujeni perinteestä: tummasta suklaasta. Suklaa nousi muutama vuosi sitten aamukahvin viikonloppuiseksi seuralaiseksi, mutta on pysynyt kuvioissa, vaikka kahvinjuonnin muutama kuukausi sitten lopetinkin. Paheen tie on jo niinkin suunniteltu, että kävin hyvissä ajoin ostamasta Vivanin luomusuklaata aamun herkkuhetkeä varten. Täytyypä siis nauttia täysin rinnoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...