keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Calzone - paleo style


1 pieni parsakaali
6 munaa
5 dl maitoa
1/2 dl Navitas Naturalsin Sprouted Omega Blendiä (tai 1 dl jauhoa)
1 tl suolaa

Täyte:
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
200 g fetaa tai muuta juustoa
3 portobelloa tai rasia herkkusieniä

1. Pilko parsakaali pieneksi ja levitä se pellille leivinpaperin päälle.
2. Sekoita munat, maito, Omega Blend ja suola. Kaada leivinpaperille parsakaalin päälle.
3. Paista 200 asteessa 30 minuuttia.
4. Pilko sipulit ja valkosipuli ja paista niitä pannulla. Lisää pilkotut sienet. Paista, kunnes neste sienistä on haihtunut.
5. Siivuta feta.
6. Kun munakas on ollut uunissa puoli tuntia tai saanut kunnolla väriä, ota se uunista.
7. Lado täyte (feta ja sieni-sipuliseos) munakkaan toiselle puolikkaalle. Taita toinen puoli päälle. Halutessasi voit ripotella osan juustosta munakkaalle koristeeksi.
8. Laita vielä hetkeksi (n. 10 min) uuniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...