tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kurinalainen kuukausi

Jep, olen kyllä aika ylpeä helmikuustani. En syönyt sokeria enkä viljaa (yhtä laskiaispullapäivää lukuunottamatta). Ruokavalio koostui pääasiassa kasviksista, kananmunista, kalasta ja maitotuotteista. Jonkin verran lihaa pistelin myös poskeeni.

Tarkoitukseni oli nujertaa hiilihydraattiaddiktio ja siinä olenkin onnistunut. En enää himoitse leipää, pastaa ja riisiä. Olen kuitenkin osoittautunut ovelaksi pirulaiseksi, jonka on välttämättä oltava koukussa johonkin - kahviaddiktio on siis helmikuun aikana pahentunut entisestään. Olen myös lopettanut suklaansyömisen - mutta syön sen sijaan raakakaakaomassaa. En himoitse leipää, mutta en voi vastustaa juustoja. Olen siis aivan toivoton tapaus, jonka on pakko olla koukussa johonkin! Osittain ongelmani vaikuttavat siis olevan henkistä laatua.

Oliko ruokavaliolla vaikutuksia?

Kyllä ja ei. Vatsani on paljon paremmassa kunnossa, mutta ei siltikään ongelmaton. Helmikuussa oli yksi ihana päivä, jolloin vatsani oli ihan litteä! Sitten taas pyöreys palasi... Tiedä tässä sitten, minkä kokoinen oikeasti on, kun vatsanympärys voi vaihdella kymmenellä sentillä päivästä toiseen. Sekin harmittaa, että kuukautisia ei vieläkään kuulu. Olo on kuitenkin ollut energinen ja pirteä! Parempaan suuntaan ollaan menossa, ehdottomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...