lauantai 30. huhtikuuta 2011

Partypähkinät

Maustettuja pähkinöitä on tosi helppo tehdä kotona. Vain taivas on rajana - ja tietty se, minkälaista yleisöä kotikatsomossa on. Tässä siis oivaa studioevästä penkkiurheilun ystäville. Minä maustoin nämä vappuaaton bilepähkinät chilillä ja valkosipulilla. Suosittelen testaamaan, ovat ihan äärettömän nopeita tehdä!

Valkosipuli-chilipähkinät

öljyä/voita
1 valkosipulinkynsi
chiliä (chilitahnaa, tuoretta chiliä tai chilijauhetta)
pähkinöitä
suolaa

1. Hienonna yksi valkosipulinkynsi.
2. Lorauta pannulle tilkka öljyä tai nokare voita. Kun öljy/voi on lämmennyt, lisää pannulle valkosipuli ja chili.
3. Kun valkosipuli on saanut hiukan väriä, lisää pannulle pähkinät. Sekoittele. Mausta suolalla.
4. Paahda kunnes pähkinät ovat saaneet hiukan väriä (pari minuuttia).

Valmiit pähkinät voit halutessasi laittaa talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy lähtee pois (hardcorerasvansyöjät tietysti lisäävät öljyä tässä vaiheessa). Tarjoa ja valmistaudu henkisesti tekemään toinen satsi kotikatsomon ahmateille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...