keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Tyttö ja pallo

Aloitin tänään jalkapalloharrastuksen, kypsässä 29 vuoden iässä. Ihanaa! Viime vuonna MM-kisojen innoittamana tutkailin mahdollisuuksia aloittaa jalkapallon pelaaminen, mutta noviiseja tunnuttiin ottavan mukaan vain ala-asteikäisenä.

Nyt sitten työpaikalle perustettiin naisten jalkapallojoukkue, jonne ei ollut mitään "sisäänpääsyvaatimuksia". Tänään oli ekat treenit ja opeteltiin pallon kuljettamista, syöttämistä ja vetoja. Whiii!!! Ihan mielettömän kivaa saada aikuisiällä opetella uusia taitoja ja tehdä jotain ihan vaan siksi, että se on hauskaa. Ja nyt jalat on treeneistä ihan väsyneet. Oli taas jotain uusia lihaksia käytössä :)

2 kommenttia:

  1. tosi mahtavaa! tuollaisia harrastelijajoukkueita on naisille tosi vaikea löytää... voin myös suositella omaa lajiani rugbya jos jalkapallo ei nappaakaan tai toiminta lähde pyörimään. kun laji on niin pieni suomessa, otetaan kaikki kiinnostuneet vastaan ilomielin. ja opeteltava ei todellakaan lopu kesken! :) ps rakastan sun hirvenlihamurekkeen ohjetta, oon tehnyt sitä monta kertaa, myös poronlihasta. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla sekä rugbysta että murekkeesta! Pakko oli mennä heti YouTubesta katsomaan, että mitä se rugby oikein on (ei tosiaan ole Suomessa lajina kovin tunnettu). YouTube ei kuitenkaan ehkä ollut paras paikka, kun ekoina osumina oli rugbykuolemia ja verisiä naamoja :) Laitan rugbyn kuitenkin korvan taakse, en mä noin pienestä säikähdä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...