torstai 19. toukokuuta 2011

Parsababy

Tässä se on! Kolmen vuoden kasvatuksen tulos!

Ensimmäinen oman maan parsa.


Olen aikaisemmin lukenut, että kaupassa myytävä parsa ei ole mitään tuoreeseen verrattuna. Parsa pitäisi kuulemma syödä viimeistään puolen tunnin kuluessa poimimisesta. Tämä yksilö syötiin juuri noin puolisen tuntia poimimisen jälkeen. Ja arvatkaapa millainen maku oli? Se oli hernemäinen!

3 kommenttia:

  1. Onnittelut vastapoimitun johdosta :)
    Aika pikaista kipitystä kasvimaalta kotiin vaatii kyllä tuo puolen tunnin tuoreusrajoitus!

    VastaaPoista
  2. Meillä on tullut monta kymmentä vuotta samalla paikalla isovanhempien istuttamia parsoja. Ovat tuoreina parhaat, nimenomaan herneenmakuisia.

    VastaaPoista
  3. only 30mins after picking!? why is that?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...