maanantai 13. kesäkuuta 2011

Jogurttimarinoidut kukkakaalit


Jogurttimarinoitu kukkakaali on mainio ja helppo lisuke vaikkapa kalalle. Sopii erinomaisesti kesään, kun ei tee mieli mitään raskasta syötävää.

Tarvitset:
- kukkakaalin
- kreikkalaista jogurttia (n. 2 dl kukkakaalia kohti)
- suolaa
- yrttejä (esim. ruohosipulia, oreganoa tai timjamia).

1. Höyrytä kukkakaali kypsäksi.
2. Anna kukkakaalin jäähtyä.
3. Sekoita jogurttiin suola ja yrtit.
4. Kun kukkakaali on jäähtynyt, lisää se jogurttikastikkeeseen. Sekoita kunnolla.
5. Anna kukkakaalien maustua jääkaapissa ainakin puolisen tuntia.
6. Tarjoa kylmänä lisukkeena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...