sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Leangains & aktiiviviikonloppu

Leangains-elämää on nyt vietetty viikon verran ja se toimii hyvin! Syön selkeästi vähemmän, mutta olen myös pirteämpi ja vähemmän turvonnut. Jotenkin tämä ateriarytmi tuntuu itselleni luonnolliselta ja hyvältä. Kokeilu jatkuu siis - ainakin parin viikon päästä häämöttävään lomaan saakka. Kuulemma olen myös kaventunut.

Leangainsin mukaan illan viimeisen ja aamun ensimmäisen aterian välillä tulisi pitää 14 (jos on nainen) tai 16 (jos on mies) tuntia. Paras aika treenille on aamu ja aamutreenin jälkeen olisi hyvä vetää päivän isoin ateria. Niinpä viikonloppuna aamut tuli vietettyä treenin parissa.

Lauantaina

Heräsin hiukan ennen kymmentä ja lähdin suoraan salille. Salilla olin hiukan unenpöpperössä, mutta muuten meni hyvin.

Aamutreeni


Treeni koostui:

  • maastavedosta (60-70 kiloa)

  • ylätaljasta (48 kiloa)

  • clean and press 12 kilon kahvakuulalla

  • heilautuksista 12 kilon kahvakuulalla

  • vatsoista

  • sivuburpeeseseista
Ruoka
Treenin jälkeen aamupala kahdentoista maissa: porkkanarieskaa, juustoa ja kananmunaa.

Iltaruoaksi nautitiin kuuden maissa lihapullia, salaattia, uusia perunoita ja jogurttimarinoitua kukkakaalia. Jälkiruoaksi söin itsetehtyä jäätelöä, joka koostui avokadosta, banaanista, mangosta ja kookosmaidosta, mutta ei ollut niin hyvää, että viitsisin julkaista reseptin blogissa. Tuotekehittely jatkuu :)

Liikunta, osa 2
Illalla vuorossa oli vielä reilun kymmenen kilometrin pyörälenkki Haagan Alppiruusupuistoon.

Sunnuntaina

Heräsin kahdeksalta ja kaffittelin kaikessa rauhassa.

Liikunta

Kymmenen jälkeen piti taas "leangainsoptimoida" liikunta eli treenata vähän ennen aamupalaa. Oli kesän ensimmäisen juoksulenkin aika! FiveFingersit jalkaan ja juoksuhame päälle! Juoksenneltiin vartin päässä olevalle liikuntatelineelle, jossa tein kyykkyjä, vedin leukaa ja tein "monkeymonkey"-liikettä, eli heilauttelin itseäni käsivoimin eteenpäin telineellä... kunnes tuli itku pitkästä ilosta, eli huomasin, että nahka oli irronnut käsistä! Herrajumala! Kaikkea sitä liikunta tuo tullessaan. Sitten vaan kipinkapin juosten takaisin kotiin käsiä desinfioimaan ja parantelemaan.... Eli nyt tulee vähän taukoa salitreenistä, kun käsillä ei oikein voi kiskoa mitään.

Aamupala

Aamupala oli luomukefiiriä, porkkanarieskaa, halloumia ja hapankaalia. Ihanaa :)

Liikunta, osa 2

Pyöräily viljelypalstalle ja takaisin. Juurikaan en voinut tehdä viljelyhommia, kun käsien rikkoutunutta ihoa ei viitsinyt mullalle altistaa.

Iltaruoka

Auringossa pyöriminen oli vienyt mehut, joten päätin tehdä jonkinlaisen mansikkagranitan. Lopputulos oli perfection!

Kuuden maissa sapuskana oli jälleen salattia, jauhelihapihvejä ja jogurttimarinoitua kukkakaalia (if it ain't broken, don't fix it!).

Illalla söin vielä rahkan.

Härligt, härligt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...