perjantai 1. heinäkuuta 2011

Jauhelihapaistos


Jauhelihapaistos

1 sipuli
1 valkosipuli
400g karitsan tai lampaan jauhelihaa
2 porkkanaa
10-15 kirsikkatomaattia
viitisen aurinkokuivattua tomaattia
tuoretta tai kuivattua basilikaa
2 kananmunaa
1 purkki maustamatonta skyriä
suolaa
mustapippuria
voita paistamiseen

1. Pilko sipulit ja valkosipuli. Viipaloi porkkanat ohuiksi suikaleiksi.
2. Paista sipulit ja valkosipuli voissa pannulla. Kun sipulit ovat hieman pehmenneet, lisää porkkanaviipaleet.
3. Lisää pannulle jauheliha ja anna sen ruskistua.
4. Kun liha on ruskistunut, ota pannu pois liedeltä. Lisää pannuun puolitetut kirsikkatomaatit, pieniksi viipaloidut aurinkokuivatut tomaatit sekä basilika. Sekoita.
5. Laita jauhelihaseos uunivuokaan.
6. Ota kipo ja riko siihen kananmunat. Lisää skyr, suolaa ja pippuria. Sekoita rakenne tasaiseksi.
7. Kaada kananmuna-skyrseos jauhelihan päälle vuokaan.
8. Laita uuniin 200 asteeseen ja anna paistua, kunnes paistoksen pinta on saanut väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...