torstai 28. heinäkuuta 2011

Mustion linnassa syömässä

Viikonloppuna kesäretki suuntautui Etelä-Suomeen. Parhaaksi visiittikohteeksi osoittautui Mustion linna, jota suosittelen lämpimästi! Meille luonnon ja hyvän ruoan rakastajille Mustion linna tarjosi täydellisen matkakohteen aurinkoisena päivänä. Linnan puistossa voi vaellella ja leikkiä olevansa Englannin maaseudulla.

Parasta oli kuitenkin lummepolku - kiikkerä veden päälle rakennettu sillan ja laiturin yhdistelmä, jonka molemmin puolin oli eri värisiä lumpeita.


Olimme etukäteen katsoneet netistä linnan ravintolan ruokalistaa ja tulleet siihen tulokseen, että annokset ovat ehkä hiukan liian tyyriitä ja ravintola liian hieno hikisille matkaajille. Iloksemme kuitenkin huomasimme ravintolan päädyssä olevan rennomman osion, joka tarjosi pubiruokaa ja jossa ei tarvinnut hienostella. En tiedä miksi mustiolaiset eivät tätä ollenkaan netissä mainosta, oli tunnelmaltaan ihan loistava paikka!

Yksi seuralaisista söi annoksenaan ravintolan ruokalistalta löytyneet sillialkupalan, jonka näytteillepano oli ihastuttava.


Toinen seuralainen tilasi oluen ja "pientä naposteltavaa", jonka hinta oli kympin kieppeillä.


Minä vedin fish and chipsit. Tilaamani iso annos (16 e) oli niin iso, että chipseistä riitti muillekin.


Kaiken kaikkiaan kokemus oli niin hyvä, että jossakin vaiheessa (kun koemme itsemme tarpeeksi hienoiksi) tulee varmasti mentyä tuonne ravintolaan illalliselle. Linnan nettisivujenkin perusteella tuntuu, että he ihan oikeasti haluavat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista. Tämä kun ei kaikissa Suomen ravintoloissa ole todellakaan itsestäänselvyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...