maanantai 8. elokuuta 2011

Hotelli Lasaretti, OuluOulusta puheen ollen - suosittelen yöpymiseen Hotelli Lasarettia. Syitä on kaksi:

- sijainti veden äärellä, liikuntapolkujen tuntumassa
- aamupala

Ehkä paras hotelliaamupala koskaan? Aurinkokuivattuja tomaatteja, luomujuustoa, luomumeetvaria, taivaallista lämminsavulohta, mustikoita...

Kahvi oli hyvää, ja tee oli irtoteetä, jota sai haudutella pannussa. Astiat olivat Arabiaa (anteeksi vain, mutta musta on aina kivempi syödä näteiltä astioilta).

Jos satut pitämään pullasta, niin ainakin sunnuntaiaamuna aamupalalla oli korvapuusteja ja lettuja.

Hotelli markkinoi itseään jonkinlaisena hyvinvointipaikkana, mutta älä silti odota trendikkyyttä. Tosi asiassa hotelli toimii kuntoutuspaikkana, joten monet asiakkaat ovat reippaasti elämän ehtoopuolella. Ei siinä mitään. Jotenkin tuo kuntoutusasia tuo Lasarettiin sellaisen pysähtyneen tunnelman, jossa mielen on helppo antaa levätä. Pois suorittaminen ja hötkyily.

Hotellissa on iso kuntosali, mutta ööö... Ei yhtään irtopainoa, levytankoa tai kahvakuulaa. Laitteet toimivat ilmanvastuksilla ja aiheuttivat minussa enemmän pakokauhua (pakko päästä pois!) kuin liikunnan iloa. Suurimman osan treenistä tein jumppamatolla kehon painoa käyttäen. Onhan se kätevää, kun aina on mukana oma kroppa, tuo liikuntalaitteistä näppärin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...