maanantai 1. elokuuta 2011

Inspiraatiota iHerbistä

Tilaan verkkokauppa iHerbistä lähinnä kahdenlaisia tuotteita: kosmetiikkaa ja pientä syötävää. Kosteusvoidetta, suihkugeelejä, shampoota. Proteiinijauhetta, proteiinipatukoita, tummaa suklaata. Kaikenlaiset välipalapatukat tulevat tarpeeseen, kun opiskelevan työmuurahaisen päivät venyvät liian pitkiksi.

Välillä iHerbin valtava valikoima tekee valitsemisesta hankalaa, mutta toisaalta taas on kiva nähdä selkeästi mitä tuotteet sisältävät (tämä pätee niin kosmetiikkaan kuin ruokatuotteisiinkiin) sekä lukea muiden arvioita tuotteista. Tosin arviot ovat yhtä subjektiivisia kuin Neljät häät -tv-sarjan morsioiden arviot toistensa häistä: "Ihan kiva, mutta mä nyt en itse tykkää tällaisista."


Viimeksi tilasin seuraavia tuotteita:
  • Go Raw -merkin Carrot cake super cookieseja, banana bread flax bar -patukoita ja spirulina -patukoita. Näissä tarkoitukseni oli lähinnä selvittää maun ja koostumuksen perusteella, miten näitä voisi tehdä itse. Patukat ovat tosi pieniä ja yksilöpakattuja, joten jos sellaisia kiireiseen elämäänsä tarvitsee, niin suosittelen. Banaanipatukat olivat semipehmeitä ja spirulinapatukat melko rapsakoita. Spirulinapatukoidenkin maku on enemmänkin banaaninen kuin leväperäinen (heh). Carrot cake -keksit olivat ehdottomasti minun makuuni - toisin sanoen, ne olivat täynnä kookosta! Kooltaan sellaisia pienen kolikon muotoisia. Tykkäsin kovasti. Ei kyllä hajuakaan, miten näitä voisi itse tehdä. Porkkanaa vaan raasteeksi, joukkoon banaania ja kookoshiutaleita ja sitten uuniin kuivumaan? Ei kai se toisaalta sen haastavampaa ole. Kotitekoisissa kekseissä itselle tuottaa vaan päänvaivaa tuo säilyvyys, kun on paljon helpompaa, kun joku kaupan setä on sen valmiiksi pussin kylkeen merkinnyt.
  • Vega naturalsin Savipähkinöitä. Menin helppoon, kun sanat omega3 ja suklaa oli laitettu yhteen pakettiin :) Tuloksena oli, että tilauksessani oli laatikollinen pieniä pähkinäpussukoita. Ilmeisesti nämä savipähkinät ovat ihan terveellisiä. Mutta tiedättekö mitä? Omega3 maistuu ilmeisesti lohelta. Välillä nimittäin näitä pähkinöitä syödessä, tulee kalanmaku suuhun. Melko perverssiä kamaa. Mutta jep, pähkinät ja suklaa eivät koskaan ole hirveän huono yhdistelmä. Eivät edes pienellä kalatwistillä maustettuina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...