tiistai 16. elokuuta 2011

Jälkkäri pannulla


Kun vaihtoehtoja on vähän, sitä luo erikoisia yhdistelmiä. Joskus ne toimivat, joskus eivät. Tämä toimii.

Banaani-viikunajälkkäri


1 banaani per ruokailija
1 kuivattu viikuna per ruokailija
kookosöljyä
pähkinää (esim. hasselpähkinää, mantelia ja saksanpähkinää)

1. Siivuta banaanit ja paloittele viikunat.
2. Laita pannulle kookosöljyä.
3. Kun kookosöljy on lämmennyt, lisää banaanit ja viikunat.
4. Sillä aikaa kun banaanit ja viikunat paistuvat, rouhi pähkinät
5. Kun banaanit ovat paistuneet ja saaneet väriä pintaansa, siirrä ne tarjoiluastoioihin.
6. Paahda pähkinöitä pannulla, kunnes ne saavat väriä. Koristele annos pähkinöillä.

Jos haluat oikein pröystäillä, tarjoa kermavaahdon tai kookoskiisselin kera. Siinä tapauksessa riittänee puolikas banaani per annos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...