keskiviikko 17. elokuuta 2011

Sadepäivän reeni


Pidin eilistä treeniäni - burpeeseja ja leuanvetoja - todella luksuksena, sillä ajattelin, että Helsingin saleilla ei koskaan voisi pitää leuanvetotankoa niin pitkään itselleen varattuna. Sittan tajusin, että kotonahan tuota treeniä voisi tehdä vaikka kuinka paljon - kun sattuu leaunvetotangon ja jumppamaton omistamaan.

Tämän päivän treeni oli samaa sarjaa: kiva tehdä salilla, mutta voisi tehdä myös kotonakin. Lähinnä hyppäsin narua ja heilutin kahvakuulaa. Tunti tuli salilla kuitenkin oltua. Kun kerran välineitä on, niin on kiva leikkiä niillä ja testata, mitä kaikkea voi puuhata. Salilla on myös sen verran hyvät peilit, että on hyvä testata uusia liikkeitä ja saada ne tehtyä mahdollisimman oikein.

Kuva on hotellin salin "leikkihuoneesta", jossa on kahvakuulia, medicine balleja, hyppynaru, dippiteline, selkälihasliiketeline, jumppapalloja, nyrkkeilykamoja ja jumppamattoja. Näiden lisäksi vielä muita värkkejä, joista en (vielä) tiedä mitä ovat.


Ennen reeniä katsoin Dan Johnin opetusvideon heilautuksista. Tykkään miehen opetustyylistä (ja vielä enemmän hänen kirjastaan, jota parhaillaan luen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...