maanantai 26. syyskuuta 2011

Täytetyt kesäkurpitsat ja välineurheilua

Viikonloppu meni taas yhdessä hujauksessa. Liikuntarepertuaarini on laajentunut (viime aikoina se on ollut lähinnä vain kuntosaleilua), sillä sain synttärilahjaksi sykemittarin!

Kyllä se tekniikka on hienoa! En vielä hirveästi osaa mittaria käyttää, mutta on ollut hauskaa liikkua sillä sun tällä lailla ja testailla sykettä. Lauantaiaamuna kävin juoksemassa ja jotenkin oli ihan kammottavan rankkaa. Sykekin taisi olla sen mukainen. Ihan kiva saada tuosta sykemittarista jotakin "mustaa valkoisella", että onko se kunto toisina päivinä huonompi kuin toisina, vai tuntuuko vaan siltä.

Luulen kyllä, että sykkeen mittaus voi olla sellainen villitys, johon saatan kyllästyä. Sykemittarissa on kuitenkin paljon muitakin kivoja juttuja - ajanottoa, intervallitreenejä ja ajastusta, eli se kannustaa monipuoliseen liikkumiseen. Salillakin tuli katsottua kellosta, ettei liikkeiden välissä jäisi liiaksi lorvailemaan.

Perjantaina bodyrockasin intervalleja.
Lauantaina juoksin pää punaisena pitkin Vantaanjoen rantoja.
Sunnuntaina kävin salilla mavettamassa.
Tänäänkin vedin nopeat bodyrockit ennen iltaruokaa.
Jee.

Niin. Ne ruoat. Perjantaina tein jotakin sellaista ruokaa, mitä kukaan tässä maailmassa tuskin on tehnyt, eikä varmaan tule tekemäänkään. Ainutlaatuisuuden säilyttämiseksi en laita reseptiä tänne. Tai sitten ehkä siksi, että ruoka ei ollut mikään jymymenestys. ;) Tarjolla oli siis paistettuja muikkuja sinibataatti-kesäkurpitsa-rosmariinimuusin kera. Juh, oli kyllä aikamoinen muusi. Totesimme, että tämä violetti spesialiteetti sopisi ehkä pisaraksi ravintola-annokseen, mutta ei ehkä ole toistamisen arvoinen kokemus noin niin kuin muusina.

Lauantaina tein täytettyjä kesäkurpitsoja. Palstalla kasvaneisiin Yellow crookneck -kesäkurpitsoihin menee hermo, jos niitä yrittää kuoria. Siksi helpointa on halkaista ne, kaapia siemenet pois ja paistaa kaverit uunissa. Täytteeksi laitoin intialaisesti maustettua karitsanjauhelihaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...