maanantai 19. syyskuuta 2011

Tunnustus


Blogini sai Lauralta tunnustuksen. Vau.

Kiitos Laura :)

Tunnustuksen myötä kuuluu vastata henkilökohtaisia mieltymyksiä kartoittavaan haastavaan kyselyyn. No joo, ihan oikeasti - musta on tosi vaikea tietää, mikä on lempivärini. Ei tällaisia asioita ole joutunut ajattelemaan aikoihin. Jouduin siis vähän haastattelemaan itse itseäni.

Lempivärini: voiko sanoa, että kaikki muut paitsi harmaa ja ruskea? Pukeudun lähes aina mustaan, mutta en silti sanoisi, että se on lempivärini. Ei todellakaan. Tykkään turkoosista, keltaisesta, punaisesta, oranssista, joistakin sinisen sävyistä... Onneksi ei ole pakko valita suosikkiaan.

Lempiruokani: puolison tekemä moussaka, thaimaalaiset sekä intialaiset ruoat ja maut (mausteet ylipäänsä!) , lihapullat, uunissa paahdettu kurpitsa, uunibataatit, sushi.. Näitähän riittää. Näköjään en ole hyvä valitsemaan missään asiassa vain yhtä :)

Paikka, jonne haluaisin matkustaa: tätä itse asiassa eilen porukalla mietittiin. Valitsin haavekohteekseni Havaijin. Jotenkin kuvittelen, että elämä/lomailu siellä olisi yhtä chillailua. Luulen, että Havaiji tekisi minulle hyvää.

Intohimoni: joskus minua masentaa, kun tuntuu etten suhtaudu mihinkään erityisen intohimoisesti. Olen ennemminkin tasainen keskitien kulkija, vaikka joskus poukkoilenkin vähän pidemmälle joidenkin asioiden perässä.

Suosikkikukkani: japaninkello - sopii meidän parvekkeelle kuin nakutettu, jaksaa kukkia koko kesän ja näyttää kauniilta (vielä nyt syyskuussakin).

Suosikkiviikonpäiväni: nyt on pakko sanoa keskiviikko. Seuraavat kahdeksan kuukautta vietän keskiviikot opintovapaalla. Se on minun downshiftaukseni, leikittelyni huolettomalla opiskelijaelämällä ja omalla ajalla. Love it!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä, varsinkin tuo ruokapuoli. ja Hawaiji (en muuten tiennyt, että se kirjoitetaan suomeksi noin). :D

    Ei sitä kannata murehtia, että on keskitien kulkija, voin kertoa, että ääripään tyypit (öhöm) juurikin pyrkivät keskitielle. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...