tiistai 11. lokakuuta 2011

Lokakuinen tiistai-ilta

On sellainen olo, että hetkeksi pitää päästä karkuun velvollisuuksia, joten karkaan tänne blogiin kertomaan ajatuksistani. Tulossa on tajunnanvirtaa mielessä pyörivistä asioista.
 1. Olen aloittanut lukemaan kirjaa tietoisesta syömisestä ja se on ollut hyvin mielenkiintoista. Käytännössä koko ajan kysellään mieleltä, sielulta ja kropan eri osilta, onko nälkä vai ei. Jos on nälkä, niin mitä nälkä koskee. Nälkä voi olla esimerkiksi silmien nälkää: silmät kaipaavat jotakin kaunista. Tai se voi olla sydämen nälkää: sydän kaipaa jotakin lohtua. Olen haistellut ruokaa, maistellut sitä tarkasti, kysellyt vatsaltani sen vointia. Ihan kivaa ja hyödyllistä on ollut.
 2. Tänään ajattelin, että haluan olla ihminen, joka ei katso toisten ihmisten tekemistä vain omasta näkökulmastaan, vaan yrittää nähdä asian myös toisen silmin. Kaikki kuitenkin toimivat tässä maailmassa parhaansa mukaan.
 3. Nostin tänään maasta 85 kiloa. Se on aika paljon. Se oli tosi kivaa.
 4. Nyt pitäisi vielä vähän skarpata, osallistua verkkokeskusteluun internetin vapaudesta Suomessa (voin kohta kertoa teille onko se vapaata) ja harjoitella kielenhuoltoa. Sitten vaihdan vapaalle ja tyydytän hömpännälkää Huippumallilla haussa.
God natt!

4 kommenttia:

 1. Ekysin blogiisi googlailtuani chia-siemen"puurosta" ja jäin lukemaan. Kiinnostaisi tuon kirjan nimi, koska olen viime aikoina aika paljonkin pohtinut sitä, syönkö nälkään vain tunteisiin. :)

  VastaaPoista
 2. Hei Marika!

  Kirjan nimi on niinkin yllättävä kuin Tietoinen syöminen :D

  Tässä linkki: http://www.basambooks.com/kirja.php?detail_id=295

  Omat syömistarpeet ovat tässä viime viikkoina vähentyneet, en sitten tiedä johtuuko tuosta kirjasta vai siitä, että olen alkanut syömään kunnollisia monivitamiini- ja hivenainevalmisteita. Pidän siis mahdollisena, että se mitä luulin näläksi, onkin voinut olla kropan huutoa jonkun tietyn hivenaineen perään.

  VastaaPoista
 3. Okei, kiitos paljon! Itsellä tuntuu koko ajan olevan "nälkä" tai halu laittaa jotakin suuhun. En tiedä johtuuko stressistä, puutoksista (henkisistä ja ravinnollisista), liiallisesta liikunnasta vai mistä. Ehkäpä niitä kaikkia.. Pitää kyllä ehdottomasti käydä vaikka kirjastosta tuota vilkuilemassa. :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kovin tutulta! Toivottavasti saat asian ratkaistua! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...