sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Uusia lajeja, uutta virtaa

Töissä alkoi tällä viikolla joka vuotinen kuntokisa, joka kestää sata päivää. Säännöt ovat helpot: jokaisesta yhtäjaksoisesta puolen tunnin liikuntasuorituksesta saa yhden pisteen. Se joukkue, jolla on sadan päivän jälkeen eniten pisteitä kasassa, voittaa. Palkintoja ei ole. Tärkeintä on haastaa itseään liikkumaan ja kannustaa ihmisiä kokeilemaan uusia lajeja.

Tällä viikolla kävin itse kolmella uudella tanssitunnilla. Ostin CityDealistä kolme tanssituntia SalsaStudiolla. Maanantaina testasin hot reggaetonia, joka oli melko siistiä. Tiistaina tuskailin kuubalaisen afron tunnilla. En vaan millään saanut ryhmistä kiinni, ja hytkytin niitä osia, joiden ei olisi kuulunut hytkyä, ja muita osia hytkytin sitten väärään ryhmiin. Toisaalta tunnista ei saanut oikein mitään irti, mutta toisaalta oli hauskaa tuntea itsensä tyhmäksi, kun ruumiinosat eivät vaan liikkuneet niin kuin niiden olisi halunnut liikkuvan.

Tänään olin dancehall reggae -tunnilla, ja se oli ihanaa! Tunnilla saatiin aikaan pieni tanssisarja, rytmi toimi, osat hytkyivät suurin piirtein oikein ja hiki virtasi. Love it! Tunti oli omien sunnuntaideni osalta hyvään aikaan (klo 13), joten tuolla voisin alkaa käymään.

Sitten joskus voisi osata vääntää näin:Ensi viikolla olisi rugbyn alkeiskurssi ja harkitsen osallistumista. Oikeastaan muutoin voisin hyvinkin mennä testaamaan, mutta harjoitussessiot loppuvat siihen aikaan, kun minä olen yleensä jo nukkumassa. Ehkä siis pitää sanoa rugbylle ei.

3 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa. Mä rakastan tanssia ja tanssin kotona, mutta en ole koskaan ollut tanssitunneilla. Note to myself. Kokeile joskus! Hmmm.. ehkä uusi harrastus olisi nyt oikein tervetullut, sitä paitsi tanssi on aina iloinen asia! :D

  VastaaPoista
 2. No jos et ole koskaan ollut, niin eikös nyt olisi korkea aika?! :)

  Suosittelen tuota SalsaStudiota, ainakin hot reggaeton -tunnilla lähdettiin ihan alkeista liikkeelle.

  Kiva vatkata välillä lannetta niin kuin joku muu käskee ;)

  VastaaPoista
 3. No olisi joo nimenomaan korkea aika. :) Salsa Studio, here I come! (Hiljennän egoni, joka väittää, että aloittelijana oin tylsää.) :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...