torstai 17. marraskuuta 2011

Fingerfood! Eli porkkanatikkuja ja feikkimajoneesia

Tämä on hyvää!

Sopii kaikille niille (=meille), jotka pitävät dippailusta... Kuvassa majoneesin kavereina on porkkanatikkuja, mutta eipä olisi hassumpaa bataattiranskalaistenkaan kanssa.


Feikkimajoneesiin eli jogurttikastikkeeseen tulee:
  • kreikkalaista jogurttia
  • pieni tilkka omenaviinietikkaa
  • ripaus suolaa
  • teelusikallinen dijon-sinappia
  • teelusikallinen harissaa
Maistuu ihan majoneesilta. Sai myös puolisolta hyväksynnän - tai ainakin annos katosi minuutissa kotistudion jääkiekkokatsomossa.

Nuo kuvassa olevat uunivuoat ostin eilen Stockalta. Ajattelin, että sopivat tarjoilukulhoiksi, pienten keittojen syömiseen ja jälkiruokakokkailuun. Viikonloppuna on nimittäin tarkoitus tehdä anopin juhliin tulevasta kakusta muutama eri testiversio ja ajattelin, että samaa taikinaa eri twisteillä voi sitten tehdä pienissä vuoissa.

Ps. Nyt vielä jääkiekkosohvalta kuului ääni, joka sanoi olevansa innoissaan kohta syötävästä ruoasta. Ai miksikö? No koska sen kanssa saa vielä syödä tuota majoneesia. Kannattaa siis testata!

1 kommentti:

  1. Onpa suloiset kulhoset! Ja tuota majonnääsiä pitää päästä heti viikonloppuna kokeilemaan :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...