keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Rokulipäivä

Äh, flunssa iski.

Nyt sitten vietän rokulipäivää kotona. Yritän parantaa itseäni jouluenergialla. Heti aamusta join flunssanparannusglögiä, johon tuli sokeroimatonta mustaherukkamehua, joulumausteita ja pakuritinktuuraa. Katsoin leffan Joulu latinolaisittain päästäkseni oikeaan tunnelmaan. Kohta syön aamupalaksi riisipuuroa.

Aloin lukemaan Vogueta, jonka lahjavinkkien perusteella rupesin surffailemaan netistä hienoja kalentereita ja muistikirjoja. Olen ihan innoissani, että kohta saa ostaa uuden kalenterin ensi vuodelle. Netistä kalenterin ostamisessa on se huono puoli, että niistä on aika vähän kuvia olemassa. Ei voi tietää, onko paperi paksua vai ohutta, kuinka paljon kalentereissa on sivuja jne.

Minä haluaisin kalenterin, jossa on kuukausittainen näkymä ja jokaisesta kuukaudesta olemassa myös plan B -vaihtoehto, kun suunnitelmat menevät uusiksi. Parhain löytämäni kalenteri taitaa olla nimeltään Do it all. Mutta vielä parempi olisi What you did when you couldn't do it all.

1 kommentti:

  1. Mulla on täällä ihan sama meno! Ja RRRAKASTAN kalentereita! ostin jo omani Mokosta, kannessa lukee Keep Calm And Carry On. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...