sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Viikonloppuruokaa: makeaa mahan täydeltä

Huh huh. Jopas on tullut syötyä. Ihan täydellinen lihapulla-, suklaa- ja kermaoverdose. Tein viikonloppuna anopin 60-vuotisjuhlakakkutestejä ja siinä sivussa tuli koko ajan laitettua suuhen lusikallinen tai kaksi kermaa ja suklaata... Apua.

Tässä poimintoja viikonlopun ruoista.

Löysin marokkolaisen sieluni marokkolaisen ruoan keittokirjasta.

Tämä on marokkolaista bussiasemaruokaa. Laitan reseptin tänne myöhemmin.
Nämä ovat marokkolaisia ras el hanout'lla ja inkiväärillä maustettuja palleroita

Löysin tanskalaisen sieluni marsipaanitaivaasta.

Jos olet perso marsipaanille, älä mene illalla surffamaan Odense Marcipan -firman reseptisivustolle. Minä menin, ja vietin sen jälkeen aika monta tuntia keittiössä.

"Sarah Bernhardtin houkutuksista" tuli tehtyä sekä paleohkot että antipaleoversiot.

Anoppi sanoi noista antipaleoista ehkä kolme kertaa, että olivatpa ne hyviä, ja halusi ehdottomasti niitä synttäreilleen.


This is kinda paleo (pohjassa mantelijauhoa).
This is so not paleo (pohja on mantelimassaa).
Söin aamulla taas siemenkeksejä, kunnes kuvassa oleva herrasmies kertoi pellavansiementen haitallisuudesta hormonitoiminnalle.

Lautasella on perunamunakasta kahdella tavalla: uunipannussa tehtynä, sekä possunrasvassa paistettuna, juustolla ja zahtarilla maustettuna. Arvatkaa kumpi oli parempaa?

 Nautin herrasmiehen loihtimasta intialais-nepalilais-marokkolais-helsinkiläisruoasta.


Ja nyt viikonloppua on jäljellä vielä pari arvokasta tuntia. Ensin ehkä kävelylle, sitten vielä hetki kotitehtäviä ja sitten toivottavasti aivot narikkaan. Kiitos tästä viikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...