torstai 15. joulukuuta 2011

Rock'n'roll punakaali

Tämä resepti on päivältä, jolloin kotona ei ollut oikein mitään syötävää, eikä kauppaankaan ei jaksanut raahautua.

Siten päivän ateriasta muodostui kahden salaatin kokonaisuus. Ei tietenkään alku- ja pääruokina, vaan samaan aikaan lautaselle.

Suurin yllätys oli kuitenkin ex tempore -punakaalini. Se maistui ihan barbequesipseiltä – mikä ei ainakana minun mielestäni ole huono asia, kun kyseessä on ihan terveellinen sidedish.

Rock'n'roll punakaalilisuke

voita
iso kourallinen manteleita hakkeloituina
yksi kuivattu chilipalko pilkottina pieneksi
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
1/3 punakaalista

1. Suikaloi punakaali.
2. Kuumenna (iso) paistinpannu oikein kuumaksi. Lisää voi, mantelit ja chili. Pyörittele niitä hetki voissa.
3. Kaada pannulle pari ruokalusikallista oliiviöljyä, hiukan suolaa ja hiukan pippuria. Sekoita.
4. Lisää suokaloitu punakaali vähän kerrallaan. Freesaile kaalia noin minuutin verran.

Maista ja hämmästy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...