torstai 5. tammikuuta 2012

Muistin avuksi

Vuoden alussa moni varmasti katselee uudelleen ruokavaliotaan. Itsekin yritän ottaa vähän tiukemman otteen paleoon ja ainakin nyt näin neljän päivän kokemuksella tuo on onnistunut... Tiukka paleointi vaatisi kuitenkin sen, että luopuisin edullisesta työpaikan tarjoamasta ruokailusta ja alkaisin itse tehdä eväät. Tällä hetkellä laiskuus kuitenkin voittaa ja valikoin töissä seisovan pöydän parhaimmat palat.

Koska uudet ruokatottumukset ovat nyt kaikkien huulilla (heh, heh), ajattelin jakaa pari netin syövereistä löytämääni vinkkiä.

Tiedättekö sen mustan aukon, johon joskus joutuu, kun miettii mitä ruokaa sitä laittaisi? Minulla se ainakin nykyään menee usein siihen, että kaupasta ei tartu mitään muuta mukaan kuin jauhelihapaketteja, kananmunia ja HeVi-osaston tuotteita. Ei siinä mitään, mutta vaihtelu voisi virkistää. Peas and Thank You -blogissa löydettiin keino tuon ruokadementian kukistamiseen: eri ateriavaihtoehdot kannattaa kirjoittaa ylös. Näin muistaa, mitä kaikkia erilaisia aamupala- tai illallisvaihtoehtoja sitä onkaan.


Anthropologie-nettikaupasta puolestaan löytyisi kauppalistan tekemistä helpottavia välineitä (ehkäpä paremmalla ajalla näistä voisi tehdä suomenkieliset ja paleoon paremmin sopivat versiot):


Mutta nyt tämä tyttö lopettaa nettisurffaamisen ja käy opiskelujen kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...