sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Paleota marokkolaisittain, osa kolme

Jatkoin eilen marokkolaisten reseptien läpikäymistä (aiemmista kokeiluista kerroin täällä ja täällä).

Testasin kurpitsaa ja vaalenpunaisia salottisipuleja. Tosin kurpitsaongelmien vuoksi jouduin korvaamaan kurpitsan bataateilla ja perunalla.


Tein myös sitruunaisen jauhelihataginen, jota söimme kolmeen pekkaan kahdeksan hengen annoksen.

Meidän perhettä on kyllä siunattu hyvällä ruokahalulla (vai ovatko nuo keittokirjojen henkilömäärät ihan virheellisiä?).


Ihan uusi ruoka kannattaa aina tehdä lähestulkoon reseptin mukaan.  Seuraavalla kerralla voikin sitten säveltää itse, kun on oppinut uusia ruoanvalmistustapoja.

Eilen opin miten salottisipuleista, valkosipuleista ja manteleista voi tehdä ihanan höysteen (on käytössä sitten kurpitsaa tai ei) ja miten lihapullat voi keittää kypsiksi sitruunaisessa liemessä.

Odotan jo innolla seuraavaa kokkauskertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...