maanantai 9. tammikuuta 2012

Viikonloppuruokaa: vuoden ensimmäiset aamiaiset

Vuoden alussa mässäilystä on saanut tarpeekseen ja sitä kaipaa rehellistä ruokaa. Puhtaita makua, parantavia raaka-aineita.

Vaikkapa salaattia, jossa on kukkakaalia, porkkanaa sekä auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä. Mehua omenasta, porkkanasta ja inkivääristä.


Rosmariinimausteisia herkkusieniä ja sipulia.


Kirsikkatomaateilla ja persiljalla maustettua munakasta.


Puolison pätkäpaaston ja salitreenin jälkeen nauttimaa riisiannosta.



Vuotta on vielä monta päivää jäljellä. Monta viikonloppuaamiaista edessä. Mitä sinun unelma-aamiaiseesi kuuluisi?

Minun herkkuhetkeni koitti eilen. Kylmäsavulohta, hyvää juustoa, salaattia sekä porkkana- ja kurkkutikkuja dippikastikkeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...