maanantai 6. helmikuuta 2012

Paleolisuke Meksikosta

Tämän(kin) idean bongasin jostakin netin syövereistä. Nyt se on testattu ja on hyvää ja toimivaa! Toimivalla tarkoitan siis sitä, että on paleota, täyttävää ja hyvänmakuista. Höyrytetty kukkakaali saa seurakseen meksikolaisen makumaailman, kun siihen yhdistetään kotitekoista quacamolen tyylistä tahnaa. Ruokailija saa vatsansa täyteen ja hymyn huulilleen.

Kukkakaali menee Meksikoon

1 kilon painoinen kukkakaali
2 kypsää avokadoa
1,5 limen mehu
chilitahnaa (harissaa tai vastaavaa)
suolaa, pippuria
tuoretta korianteria

1. Pilko kukkakaali paloiksi. Höyrytä se siten kypsäksi.
2. Muussaa avokadot. Lisää avokadoihin limemehu, chili, suola ja pippuri. Tarkista maku.
2. Yhdistä avokadotahna ja kukkakaali. Tarkista maku (voi olla, että tarvitsee lisää suolaa tai limemehua).
3. Lisää seokseen tuoretta korianteria.
4. Nauti lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...