torstai 1. maaliskuuta 2012

Paleohampurilaisbaari

*Tämän tekstin otsikko on silkkaa hakukoneoptimointia. On mielenkiintoista nähdä, kuinka moni haaveilee paleohampurilaisbaarista.. ;)*

En siis ole ollut paleobaarissa enkä ole sellaista perustamassa (sori). Mutta jos tulet meille kylään, voit päästä tekemään itse omat hampurilaisesi!

Ainekset oli aseteltu seisovaan pöytään.


Ranskalaiset perunat olivat itse asiassa palsternakkaa ja juuripersiljaa.
Pihvi oli nautaa.
Sämpylät olivat perunarieskoja.
Tuoretuotteina oli rucolaa ja tomaattia.
Lisäksi oli kurkkupikkelsiä, sinappia ja tomaattipyrettä.
Ja majoneesin korvikkeena toimi paleohummuksen tyyppinen soossi, jonka reseptin laitan myöhemmin. 

Kenun annos näytti tältä:


Minun annokseni näytti tältä:


Ja Antin annos tältä:

Nämä olivat nätit versiot. Näitä seurasi santsikierros tai kaksi, jolloin annokset eivät olleet niin hirveän nättejä!

Mun viikonloppu alkoi nyt! Whiii!!!

2 kommenttia:

  1. Hwi, löysin blogiisi hakusanalla paleohampurilaisbaari, ehehe. Ei kun mitä noihin perunarieskoihin tuli? :p

    VastaaPoista
  2. Perunaa, sipulia, voita ja kananmunaa. Eli olivat vähän niin kuin espanjalaiset perunamunakkaat :)

    Keitin ensin puikulaperunat kypsiksi. Sitten paistoin sipulisilppua. Kun sipulit olivat kypsiä, lisäsin joukkoon murskatut perunat ja vähän oliiviöljyä. Kun seos oli jäähtynyt, sekoitin joukkoon kananmunaa. Lopuksi paistoin massan lettupannulla molemmilta puolilta.

    Very nice indeed!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...