lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen suklaapallerot

Yritin tehdä suklaamunia, mutta kädentaitoni eivät riittäneet munamaisten muotojen tekemiseen. Maku on silti kohdallaan näissä pääsiäispulleroissa. Puolisolle tein hasselpähkinäpalleroita ja itselleni kookostäytteisiä.

Hasselpähkinäpalleroiden täytteeseen tuli
  • hasselpähkinätahnaa (joka sisältää vain ja ainoastaan hasselpähkinää)
  • hiukan manukahunajaa
  • kookosöljyä (kookosöljyn olisi ehkä voinut jättää poiskin)



Kookospalleroihin laitoin
  • kookoshiutaleita
  • hiukan manukahunajaa
  • kookosöljyä (kookosöljyn olisi ehkä voinut jättää poiskin)
  • kuorittuja hampunsiemeniä
  • yhden kuivatun viikunan



Kookospalleroihin laitoin vasta viimeiseksi tuon viikunan, kun yritin saada massasta pyöriteltävää. Jälkeenpäin ajatellen kookosöljyn olisi voinut jättää poiskin, sillä viikuna toi sopivasti pyöriteltävyyttä. Hasselpähkinätahnan pyörittelyyn ei tarvinnyt käyttää mitään vempelettä - kookostäytteen tein puolestaan blenderissä.

Muotoilin ensin kummastakin tahnasta palleroita, joiden annoin kovettua jääkaapissa. Sulatin tummaa suklaata vesihauteessa ja dippasin pallerot suklaaseen. Laitoin takaisin jääkaappiin kovettumaan.


Very nice indeed!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...