torstai 5. huhtikuuta 2012

Relaa vähän

Vaikka blogiin kirjoitan lähinnä treenaamisen ja hyvän ruoan helppoudesta, niin on päiviä, jolloin ei suju ihan niin hyvin. Kun lukee paljon ravinnosta ja liikunnasta, törmää väistämättä ristiriitaisiin tietoihin. Yksi käskee syömään lihaa, toinen sanoo älä. Yksi paasaa paastosta, toinen säännöllisistä aterioista. Yksi sanoo, että nosta painoja 5 kertaa, toinen käskee nostamaan 10 kertaa.

Yleensä saan näistä jotain tolkkua ja pystyn noudattamaan omaa linjaani.

Mutta sitten on päiviä, jolloin kaikki informaatio kaatuu päälle.

Kävin tänään aamulla salilla ilman aamupalaa (á la Leangains). Nostin painavia painoja reverse pyramid style, mutta ei oikein sujunut (joten aloin panikoida omasta epäonnistumisestani). Sitten treenin jälkeen oli pää täynnä kysymyksiä:
  • syönkö nyt heraprotskua - koska treenin jälkeen tarvii proteiinia. Kuitenkaan maitotuotteet eivät minulle sovi ja sitten taas toisaalta myös tuo Leangainsin mukainen "paastoaika" ei tule täyteen.
  • olenko syömättä lounaaseen saakka, koska ei varsinaisesti ole nälkä ja voin jatkaa paastoa. Mutta alkaako kroppani sitten syömään itseään? Onko koko salitreeni siinä tapauksessa ollut turha?
  • vai syönkö kassissa olevan proteiinipatukan, joka sisältää protskua ja hiilaria, mutta on kuitenkin prosessoitua ja siis epäterveellistä. Ekoihminen minussa kuitenkin ajattelee, että kun se patukka on kerran ostettu, niin on se joskus myös syötävä.

Tarina ei kerro, miten ratkaisin tämän dilemman.

Tässä tarinassa minä kerron itse itselleni, että asioiden ylianalysoiminen aiheuttaa stressiä ja tuo stressi on keholla pahempaa kuin mikään "väärä" valinta.

Tässä tarinassa minä laskeudun pääsiäislomalle ja rentoon elämään.

Aurinko paistaa. Elämä on ihanaa. Minä olen terve. It's all good. :)

2 kommenttia:

  1. Joo rentoa pääsiäistä ja mämmikauden huipennusta! :D

    VastaaPoista
  2. Jep, mämmi- ja suklaamunakautta vietetään nyt viikonloppuna täysin rinnoin. Whiii!!!! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...