maanantai 9. heinäkuuta 2012

Randomkuulumisia

Joskus on hyvä kysyä itseltään, mitä minulle kuuluu tänään.

Minulle kuuluu hyvää, kiitos.

Joskus tosin hieman ahdistaa se, että ahdistaa. Kun kaikki on loppujen lopuksi niin hyvin, ja on niin paljon kaikkea, mistä saa olla kiitollinen. Ja aina silti löytyy jotain pientä napisemista.

Noh. En nyt kuitenkaan napise.

Tässä tämän hetken kuulumiset:
- olen viikon verran seurannut netissä uuden pyöräni saapumista luokseni. Pyörä hengaili ensin Brysselissä, vietti sitten viikonlopun Turussa ja on nyt jossakin päin Helsinkiä DHL:n autossa. Kohta siis kohtaamme!

- istutin parvekkeelle kasveja sen kummempia harkitsematta (viime vuonna viljely oli harkitumpaa). Yhteen ruukkuun heittelin krassin siemeniä, koska krassi on tosi kiva parvekekasvi - se on pikantti lisä salaatteihin ja kukatkin voi syödä. Myöhemmin huomasin, että ne, mitä luulin krassinsiemeniksi, olivatkin punajuurensiemeniä. Nyt kukkaruukussa kasvaa parikymmentä punajuuren tainta. Luultavasti annan niiden kasvaa toivoen, että lehdet kasvavat syöntikelpoisiksi. Ja että kukkaruukku ei halkea.

- viikonloppuna söin oikein hyvin ulkona ja nautin muutenkin elämästä täysin rinnoin. Syömässä kävin sekä Hämeenlinnassa Piparkakkutalossa että Porvoossa Bistro Sinnessä. Haluisin ehtiä tekemään näistä omat postaukset, mutta siltä varalta etten ehdi, suosittelen molempia lämpimästi.

- en varsinaisesti ole mikään jäätelöfani, mutta kesällä jäätelö maistuu. Parhaimmat jäätelöt tänä vuonna ovat olleet Herrgårdsin jäätelö ja porvoolaisen Pienen suklaatehtaan maitosuklaa-lakritsijäätelö, joka maistui Dracula-karkeilta (lapsuuden suosikki!). Erityismaininnan saa myös suonenjokelainen Peltolan jäätelö. Haluaisin itselleni jäätelökoneen, jotta voisin tehdä kookosmaitopohjaisia jäätelöitä.

- meillä on tänä vuonna neljättä vuotta sadan neliön viljelypalsta. Tähän mennessä satoa on saatu parsasta, raparperista, mansikoista, metsämansikoista, persiljasta ja ruohosipulista. Perunaakin voisi kai jo nostaa.

- haluaisin oppia uimaan paremmin. Mökillä tuli harjoiteltua uiskentelua useaan otteeseen. Kesän kuumin look muodostuu ehdottomasti sinisistä uimalaseista!

1 kommentti:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...