tiistai 3. heinäkuuta 2012

Uusi laji: barmetrics

Käyn kuntosalilla kolme neljä kertaa viikossa. Nostan raskaita painoja, ja kun lähden kotiin, tunnen todella tehneeni jotakin. Kuntosaliharjoittelu on tuottanut tulosta: vartaloni on muovautunut huomattavasti lihaksikkaammaksi. Painan yhtä paljon kuin ennen, mutta lihas on korvannut läskiä.

Tällä mukavalla muutoksella on kuitenkin kääntöpuoli: jos EN käy salilla, alan panikoida, että lihon ja muutun viikossa Michelin-mieheksi. Esimerkiksi lomalla, kun en kahden viikon aikana käynyt ollenkaan salilla ja söin useampia jäätelöitä viikossa, alkoi vähän ahdistaa. Tämä ajattelutapa on kurja, ja tiedän sen.

On kuitenkin hölmöä ajatella, että hyvän kunnon voisi saavuttaa vain salilla. Kun tätä videota katsoo, tulee sellainen olo, että pelkillä kehon painolla tehtävillä punnerruksilla voi päästä aika kovaan kondikseen, vaikkei tekisi mitään muuta.

Ja jos treeniin lisää vielä leikkikentillä olevat tangot, on vain taivas rajana! Me Suomessa olemme siitä onnekkaita, että varmaan lähes kaikilla paikkakunnilla on aikuisillekin tarkoitettuja kuntoilupaikkoja ulkosalla. Niitä kannattaa hyödyntää, kun liikkuu ulkona - sillä kaunista kesäpäivää ei kannata viettää sisällä hikisessä salissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...