tiistai 25. syyskuuta 2012

Itämainen lehtikaali-katkarapusalaatti

Eilen tein ihan vahingossa ihan tosihyvän pikku ruoan. Huomasin vahingon nimittäin tänään, kun söin ruoan jämät aamupalaksi ja salaatti oli ehtinyt kunnolla maustua. :)

Itämainen lehtikaali-katkarapusalaatti

Marinadi:
- sesamöljyä
- hienonnettua inkivääriä
- hienonnettua valkosipulia
- hienonnettua chiliä tai sambal oelekia
- sesamöljyä
- soijakastiketta

Muut ainekset:
- sulatettuja pakastekatkarapuja
- lehtikaalia
- keitettyä riisiä (voi jättää pois)

1. Yhdistä marinadin ainekset.
2. Poista lehtikaalista ruodot. Silppua lehdet saksilla hienoksi silpuksi.
3. Hiero marinadia lehtikaaliin muutaman minuutin ajan, niin että lehdet pehmenevät.
4. Yhdistä lehtikaaliin katkaravut ja halutessasi myös hiukan keitettyä, jäähtynyttä riisiä.
5. Anna maustua jääkaapissa ainakin pari tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...