maanantai 1. lokakuuta 2012

Kesäkurpitsapasta

Kesäkurpitsapasta on aika vanha juttu.

Mutta se ei tarkoita, ettei se voisi olla hyvä juttu!

Varsinkaan kun hommaa itselleen julienneleikkurin, jolla kesäkurpitsan saa spagetoitua alta aikayksikön! Leikkurin ostin Stockalta ja se maksoi kympin. Jos tykkää tehdä vegespagettia tai muuten tehdä ohuita suikaleita, niin suosittelen. Aika kivasti tuolla saisi suikaloitua kasvikset vaikkapa wokkiin.

... UNO!

Ota yksi kesäkurpitsa ja yksi julienneleikkuri. Anna palaa!


... DOS!

Ihaile aikaansaatuja spagettisuikaleita! Heitä kesäkurpitsan höttöinen keskiosa poikaystävän aamusmoothieen (siihen samaan, johon laitoit myös vähän puolukkaa ja avokadopuddingisi jämät).


... TRES!

Laita spagetit kiehuvaan veteen ja keitä kaksi minuuttia. Nauti parhaan pastakastikkeesi kanssa.


Spagettikastikkeen tein savustetusta makrillista. Ei ollut niin hyvää, että tekisin reseptistä erillistä postausta, mutta kirjoitan sen tähän ylös itselleni, jotta voin jonakin kauniina päivänä tehdä siitä paremman: 1 sipuli, 200 g savustettua makrillia, 3 tomaattia, 4 rkl turkkilaista jogurttia.

2 kommenttia:

  1. Se tekee yllättävän paljon, kun suikaleet joiden kanssa kastikkeen syö, näyttävät edes hieman spagetilta! :D Oon itekkin pohtinut tuollaisen ostoa, mutta vielä en oo raaskinu. Sillä saisi myös vaikka minkälaisia salaatteja tehtyä. :)

    VastaaPoista
  2. Ystävä muuten vinkkasi, että Tiger-kaupasta suikaloijan saisi parilla eurolla!

    Itse aion tänään testata ihan oikeaa pastaa. Riisistä tehtyä tosin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...