keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Aamupalaletut banaanista ja kaurasta

Gyl sitä voi heti aamust syäd plätei..!

Ehkä jotenkin noin me raumalaiset perustelisimme tätä aamupalaa. Tai sitten niin, että kun on aikaa nauttia aamupala oikein ajan kanssa, niin nautiskellaan sitten. Gyl ai oikke!

Näitä lättyjä inspiroi KuntoPlus-lehdessä 4/2013 ollut resepti, jota muokkailin.


Näillä mitoilla tulee kuvassa olevan kokoinen annos. Syö kaikki itse tai jaa kaverin kanssa. Minä söin itse, ja kyytipojaksi lisäsin vadelmia, hunajaa ja (hetken mielijohteesta) maapähkinävoita. Toimii!

Banaani-kauraletut

3 rkl kaurahiutaleita
5 rkl kuumaa vettä
puolikas banaani
2 kananmunaa
hiukan suolaa, vaniljaa, muskottipähkinää ja kanelia
kookosöljyä tai voita paistamiseen

1. Sekoita kaurahiutaleet kuumaan veteen.
2. Lisää muusattu banaani, sitten mausteet ja (kun vesi on jäähtynyt) kananmunat.
3. Sekoita.
4. Paista kuumalla pannulla.
5. Nauti!

Voi olla, että ensi kerralla laitan kokonaisen banaanin ja jätän toisen kananmunan reseptistä pois. Raportoin sitten tuloksista!

Tämä ei muuten ole ensimmäinen kerta, kun julkaisen tässä blogissa banaanilettujen reseptin. Aikaisempi, kookosmaidolla ja -jauholla duunailtu, löytyy täältä.

Ja tässä vielä kolmas, simppeli versio, joka jossain vaiheessa oli niin ahkerassa käytössä, että teippasin sen kaapinoveen kiinni:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...