lauantai 4. toukokuuta 2013

Sinä nyt -dieetti ja kuntoiluohjelma

Mitä jos vain olisit tyytyväinen itseesi sellaisena kuin olet nyt?

Vanhenet ja muutut iän myötä välttämättä. Kun aikanaan katsot taaksepäin kuvia itsestäsi tässä ajassa, huomaat kuinka nuori ja kaunis olit - etkä edes tajunnut arvostaa sitä.

Ongelma on, että haluamme aina enemmän, ja aina jotain muuta kuin mitä meillä on nyt. Haluaisin laihtua muutaman kilon, koska en mahdu farkkuihin, joihin mahduin puoli vuotta sitten. Mutta tiedättekö mitä? Kun mahduin kyseisiin farkkuihin, pidin itseäni lihavana ja halusin laihtua pari kiloa. Se pari kiloa ei ole kropassa, vaan se on mielessä.

Real Food Renegade kirjoitti kohtaamisestaan naapurissaan asuvan mummelin kanssa. Mummeli ihasteli Renegaden vartaloa ja tämän pituutta. Pituuden kaltaista ominaisuutta osaa arvostaa vasta kun sen menettää. Renegade näki itsensä mummelin silmin ja tajusi arvostaa itseään juuri nyt, sellaisena kuin on.

Jos olet terve, ymmärrä arvostaa sitä. Jos et ole terve, nauti parhaasi mukaan tästä päivästä. Olet millainen olet, sinulla on tämä hetki. Kevät on koittanut, aurinko paistaa, voit hengittää, voit liikkua, voit ajatella, voit piirtää, voit poimia kyniä lattialta varpaillasi, voit muiskauttaa pusuja, voit iskeä silmää, voit röyhtäistä, voit tanssia omalla tavallasi.

Sinulla on vaikka mitä, tässä ja nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...