sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Täydellinen pullero

Täydellinen pullero. Tuo sanapari tuli mieleeni, kun otin tänään aamulla uunista aivan täydellisen gluteenittoman vuokaleivän.

Täydellinen pullero

Myöhemmin aloin miettimään täydellistä pulleroa vähän tarkemmin. Elämme yhteiskunnassa, jossa iso osa naisista elää "Kunhan vain laihtuisin 5 kiloa" -ajatusmaailmassa. Ajatellaan, että kun ne viisi kiloa lähtisivät pois, elämä urkenisi aivan uudella tavalla. Työ, rakkaus, itsetunto - kaikki nämä saisivat tuulta purjeisiinsa, kun elopainoa olisi vain vähemmän.

Vartalokriisin hetkellä ystäväni kysyy minulta, murehtiiko Dalai Lama vararenkaastaan. Vastaus on, että ei hemmetissä! Dalai Lama ei keskity elämässä rasvaprosenttiinsa! Pointtina on se, että kun lakkaa pyörittämästä ajatuksiaan oman napansa ympärillä, vapauttaa aivan tolkuttomasti energiaa. Jos sen viiden kilon sijaan yrittäisi vaikka elää tässä hetkessä ja antaa itsensä olla ja tuntea ja iloita JUURI NYT, elämä olisi huomattavasti antoisampaa.

Viime aikoina en ole edes tarvinnut muistutuksia Dalai Lamasta. Olen ymmärtänyt, että viiden kilon ajattelu syö hurjat määrät energiaa ja johtaa ahdistumiseen. Tiedän, että jos laihtuisin viisi kiloa, en olisi tyytyväinen, vaan haluaisin laihtua vielä viisi kiloa.

Täydellisyys on jotakin, mitä ei voi koskaan saavuttaa.

Siksi kannattaa nauttia epätäydellisyydestä ja keskittyä siihen, mikä on elämässä oleellista. Totuus on se, että tässä maailmassa on tuhansia naisia, jotka ovat tyytymättömiä omaan ulkonäköönsä. On malleja, jotka ovat tyytymättömiä ulkonäköönsä. On huippu-urheilijoita, jotka ovat tyytymättömiä ulkonäköönsä. On alle 10 rasvaprosentin naisia, jotka haluavat hilata rasvaprosenttiaan yhä alemmas. Tyytymättömyys ja tyytyväisyys eivät siis ole kiinni ulkokuoresta, vaan jostakin ihan muusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...